Известие

Collapse
No announcement yet.

Халогени

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Халогени

Здравейте колеги,халогените нещо не ми светят.Не вярвам и двете крушки да са изгорели,другото за което се сещам е бушон ако може да ме ориентирате към кои бушон да се обърна. И другото нещо да питам,трябва ли на таблото да свети лаппичка както за задните халогени? Може да има подобна тема но нищо не успях да намеря.
    Last edited by bobaka01; d.m.y г., 20:38.

Първоначално публикувано от bobaka01 Покажи съобщение
    Здравейте колеги,халогените нещо не ми светят.Не вярвам и двете крушки да са изгорели,другото за което се сещам е бушон ако може да ме ориентирате към кои бушон да се обърна. И другото нещо да питам,трябва ли на таблото да свети лаппичка както за задните халогени? Може да има подобна тема но нищо не успях да намеря.
    Провери си бутончето, от което се пускат. Обикновено то сдава багажа.
    Свети лампа .За халогена е под тази за къси.
    Alfa 155 2.0TS 8V '93
    sigpic
    VW LADAVAGEN '81
    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Трябва да се чува едно храктерно цъкане при натискане на копчето за бушоните при сработване на релето - ако няма такова, проблема е със сигурност в бушон или реле.
      Освен това, надявам се не пробваш да ги включиш при изгасени габарити/фарове ...
      Схемата на разположение на бушоните и релетата е тази :

За предните халогени трябва да провериш реле I17 и бушон F19. Манюала препоръчва да провериш и правилното функциониране на лостчето за включване на габарити/фарове - в смисъл дали пуска правилните тоци в различните положения.
      Успех, пиши за резултата !
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Чува се как релето щрака,бушона ми се вижда здрав не е и от крушките.Можеби някои прекъснат кабел знам ли и аз,но пък и на двата да се е прекъснал ...

Comment

А кабелите до крушките провери ли ?
          Ако си закачал нейде бронята (или предния собственик) може да са откачени. Друг досаден проблем с крушките е, че може да не светят дори и да изглеждат здрави ! (аз съм си патил така)
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Кабелите ми се виждат читави,пробвах на друга крушка и пак нищо.Трябва да се провери дали има ток на буксите и тогава ще се поизяснят нещтата.

Comment

Вади буксите и натисни копчето на халогените при пуснати фарове,след това вкарай пипките на мултицета в буксата и мери дали има напрежени.
              EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
              EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
              NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Проблема е решен,светнхаха.Все пак се оказа бушон и букса на единия кабел.

Comment

Working...
                X